Restaurant

woensdag t/m zondag 
diner 

zaterdag en zondag
lunch en diner

Locatie

Personeel gezocht

We zijn altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste versterkingen. Voor zowel de keuken als de service. We zoeken een full time zelfstandig werkende kok en voor de service een full of parttime medewerker.
 

 

Menu

 

In ons restaurant werken we alleen met lokale producten en wordt een seizoengebonden, gastronomisch tasting menu geserveerd. Groenten spelen vanaf het begin van BAK (in 2012) een belangrijke rol in de keuken.

Sinds 2017 gebruiken we geen vlees van vee meer: nu leggen we de nadruk op wild vlees en vis. Van deze dieren is beter te garanderen dat ze een vrij leven hebben gehad. Ook gebruiken we op deze manier alleen vlees of vis die op dat moment beschikbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste weg is naar een betere wereld.

We kunnen rekening houden met vegetariërs, zwangerschappen, gluten- of lactose-intolerantie en allergieën voor sommige producten, zolang deze niet te ingrijpend zijn. Dit horen we wel graag van tevoren. Twijfelt u of we ook een menu voor u samen kunnen stellen? Neem dan vooral contact met ons op.

Menu €62