Restaurant

woensdag t/m zondag 
diner 

zaterdag en zondag
lunch en diner

23 juli t/m
7 augustus gesloten

Locatie

Reserveren

Personeel gezocht

We zijn altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste versterkingen. Voor zowel de keuken als de service. Voor de keuken zoeken we een full time zelfstandig werkende kok en voor de service een full of parttime medewerker.
 

 

Menu

We werken enkel met lokale producten en serveren en gastronomisch tasting menu. Groenten hebben vanaf het begin van BAK (in 2012) altijd een belangrijke rol gespeeld in onze menu's.

Sinds 2017 werken we niet meer vlees van vee, nog steeds zit er in vrijwel ieder menu nog vlees en vis maar dus geen rund-, varkens- en kippenvlees.

We leggen de nadruk op wild vlees en vis. Van deze dieren is beter te garanderen dat ze een vrij leven hebben gehad. Ook gebruiken we op deze manier alleen vlees of vis die op dat moment beschikbaar is.

Wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste weg is naar een betere wereld.


Dagelijks stellen we een vast menu samen uit lokale producten die op dit moment het best zijn.

In ons menu kunnen we rekening houden met vegetariers, zwangerschappen, gluten of lactose intolerantie en alergieen voor sommige producten, zolang deze niet te ingrijpend zijn voor ons menu. Dit horen we wel graag van te voren, mocht twijfelen of we ook een menu voor u kunnen maken, neem dan vooral contact met ons op.

menu € 55

+ extra gang vanaf € 65