Bak Restaurant

BAK Restaurant up-to-date

6/3/2017

ericpfifferling, finoallafine, naturalwine, vinnaturel, greenliving, greenlizzard, philipepacalet, romaneeconti, marcellapierre, elitenaturel, elitemodels, vinnaturel, skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

3/3/2017

ericpfifferling, finoallafine, naturalwine, vinnaturel, greenliving, greenlizzard, philipepacalet, romaneeconti, marcellapierre, elitenaturel, elitemodels, vinnaturel, skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

This week by the glass Gravonia 2006 from Viña Tondonia

1/3/2017

ericpfifferling, finoallafine, naturalwine, vinnaturel, greenliving, greenlizzard, philipepacalet, romaneeconti, marcellapierre, elitenaturel, elitemodels, vinnaturel, skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Parfait of salted caramel with icecream and crisp of milk

27/2/2017

http://s.parool.nl/sba64-a4466939/

24/2/2017

ericpfifferling, finoallafine, naturalwine, vinnaturel, greenliving, greenlizzard, philipepacalet, romaneeconti, marcellapierre, elitenaturel, elitemodels, vinnaturel, skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

this week by glass Terre d'ombre from L' Anglore

22/2/2017

philipepacalet, romaneeconti, marcellapierre, elitenaturel, elitemodels, vinnaturel, skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Knolselderij, karnemelk, goudse opleg kaas, vlierbloesem

17/2/2017

philipepacalet, romaneeconti, marcellapierre, elitenaturel, elitemodels, vinnaturel, skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Because Philippe Pacalet is in town this weekend we opened a Chassagne-Montrachet 2011 to sell by the glass

15/2/2017

skewer, barbecued, jerusalem, artichoke, Gouda, cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

voor het menu serveren we een spiesje met topinamboer met een saus van gefermenteerde zonnebloem pitten en gebakken uitjes

13/2/2017

 Gouda cheese, onno, oplegkaas, kaas, gouda, menu, Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Nu in het menu, goudse oplegkaas met geroosterde knolselderij.

10/2/2017

 Bartolo, Mascarello, barbera, d'alba, bartolo mascarello, roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Dit weekend per glas barbera d'alba 2013 van Bartolo Mascarello

9/2/2017

 roe, deer, kale, chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Vandaag voor het laatst: het hoofdgerecht met Amsterdams damhert

8/2/2017

Starting this weekend we serve Northsea Crab #newmenu #crab #boomerang #riesling #naturalwine #pairing #jelskeonherwaytowork

Een video die is geplaatst door BAK restaurant (@bakrestaurant) op

3/2/2017

 chablis, cru, thomas, pico, thomas pico, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

This week by the glass Chablis 1er Cru Beauregard 2011 from Thomas Pico

1/2/2017

monkfish dish, zeeduivel, black garlic, zwarte knoflook, benny blisto, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijke wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite, wine, winepairing, biologisch, lokaal, local, lunch deal,

Zeeduivel met saus van zwarte knoflook

30/1/2017

afwasser gezocht, werk aangeboden,

We zijn per direct op zoek naar een full time afwasser. De functie betreft 40 uur per week en is dus per direct beschikbaar. graag bellen naar 020 7372553 of mailen naar info@bakrestaurant.nl

27/1/2017

cote rotie, natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijk wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, vintage, classic, red wine, best lunch amsterdam, nice lunch amsterdam, authentic, local, favourite

Deze week schenken Côte-rôtie van Jean-Michel Stephan uit 2002 per glas. 

 

25/12/2016

Lieve gasten en geïnteresseerden,

We hebben spannend nieuws. Vanaf 2017 zullen wij geen vee meer gebruiken in onze keuken. Nog steeds zullen we in ieder menu vlees en vis verwerken. Alleen willen we af van het overbodige gebruik van rund-, varkens- of kippenvlees.
 
We gaan enkel werken met wild vlees en vis. Van deze dieren is beter te garanderen dat ze een vrij leven hebben geleid. Op deze manier maken we optimaal gebruik van wat de verschillende seizoenen ons te bieden hebben.

Wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste weg is naar een betere wereld.

Uiteraard gaan we wat smaak betreft geen enkele concessies doen, deze zal ook niet beïnvloed worden door onze keuze. We zien dit als een hele toffe uitdaging en hopen dat iedereen ook in het nieuwe jaar onze menu’s weer komt proeven.

 

25/1/2016 

Naar aanleiding van onze nieuwe werkwijze in 2017 kwam Foodtube namens het Parool langs om een filmpje te maken. Benny geeft uitleg waarom we het vanaf nu geen gefokt vlees meer gaan gebruiken

24/1/2016 

natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijk wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant, history, change, warehouse, 5years, veem, bak, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, thijs boontjes, photo

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat we onze allereerste pop-up/try out van BAK deden. Toevallig (of juist niet) was dit op dezelfde plek waar we nu al bijna 3 jaar BAK als vast restaurant huisvesten. Kijk naar de foto, kom langs en zie hoe precies ALLES is veranderd!

natural wine, vin naturel, vin nature, lunch, amsterdam, fine dining, wine, drinken, wine by the glass, organic wine, natuurlijk wijn, natuur, nature, lekkerwijntje, echt lekker, restaurant, lunch with a view, hidden gem, bak restaurant

This week by the glass, Massa Vecchia's Rosato from 2005.

Quite some pages about BAK and 15 other cool restaurants in a new book called Shortlist Amsterdam.

Kunt u er geen genoeg van krijgen? Klik dan hier om nog meer nieuws te lezen..

Locatie

Reserveer nu bij Bak

Aanmelden nieuwsbrief