fbpx

In ons restaurant zijn we altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde en getalenteerde mensen. Het liefst mensen die full time met ons willen werken maar part time is ook zeker mogelijk.

We zoeken zowel mensen voor de keuken als de service. Ervaring is zeker een pre maar enthousiasme is ook niet onbelangrijk. Heb je interesse, neem contact met ons op via sollicitaties@bakrestaurant.nl

Na regen komt zonneschijn en wat in het vat zit verzuurt niet. Het heeft even geduurd maar we mogen en gaan weer open. We zijn geopend van donderdag tot en met zondag.

We hebben nieuwe gerechten ontwikkeld en klassiek geworden gerechten nóg beter gemaakt. De zon schijnt, er is veel in bloei dus we hebben weer feestelijke menu’s voor u ontwikkeld.

Uiteraard op veilige afstand van elkaar, maar met een warme glimlach zullen we u ontvangen. Want wij hebben er, hopelijk net als u, ontzettend veel zin in!

Reserveren is weer mogelijk en gaat het makkelijkst via onze website. Mocht u er niet uitkomen of een ander leuk idee hebben, bel of mail ons vooral. Er kan van alles en er mag steeds meer!

Heel graag tot snel.

Komende weken is BAK helaas gesloten, maar…    

…we hebben te veel goede ideeën en lekkere gerechten bedacht om er niets mee te doen. Daarom toveren we tijdens de ‘horeca lockdown’ Bambino – ons andere restaurant – om tot traiteur: Bakino Deli!

Dagelijks zullen we de lekkerste broodjes, smakelijkste snacks, maaltijden en andere heerlijke dingen voor thuis (zoals zuurdesembroden, olijfolie van Alessandro’s oom uit Italië, huisgemaakte kombucha, wijnen uit onze winkel Troppo Giovane en vers gebrande koffie van onze koffieleverancier Kees) verkopen.

Kom dus vooral langs, ook voor de wekelijkse specials die onze chefs bedenken.

Als je geen tijd of zin hebt om langs te komen kun je natuurlijk ook bestellen. In samenwerking met Deliveroo wordt de bestelling dan tot aan je deur bezorgd.

We hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk weer helemaal open mogen, maar zien je graag in ons winkeltje! Doe voorzichtig!

Zonder dat we het doorhadden bestond BAK ‘ineens’ 6 jaar. Van pop-ups in leegstaande restaurants, kunstkapellen, garages, boksscholen en zelfs een tent op de kermis, naar een lunchrestaurant zonder alcoholvergunning. En van stands op
festivals zoals Into The Great Wide Open, Best Kept Secret, Rollende Keukens, Paaspop en Amsterdam Open Air (ja, echt), naar onze eerste recensie in de Volkskrant, gevolgd door een alles veranderende recensie in Het Parool – de krant die ons daarna ook nog eens tot een van de beste restaurants van 2014 kroonde. Van dat alles, naar een restaurant dat in 2018 toch geen Michelinster kreeg, maar in de Gault Millau meer punten scoorde dan menig restaurant met een ster.

Nou, dát restaurant bestaat nu dus al 6 jaar!

Dit vieren we zaterdag 20 en zondag 21 juli met een feestelijk driegangenmenu. Net als 6 jaar geleden. Het menu is vegetarisch, kost dertig euro en we serveren het in
anderhalf uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor en na het eten wat te drinken en herinneringen op te halen met ons. Hiervoor is er een speciale bar met legendarische cocktails en een aangepaste wijnkaart met onze favoriete wijnen van
de afgelopen 6 jaar. Maar, ook als je nog nooit in BAK restaurant bent geweest, ben je van harte welkom!

Na het feest op 20 en 21 juli gaan we twee weken dicht om ons restaurant een make-over te geven. Zo kan het restaurant weer een tijdje mee, want we zijn van plan om nog veel langer te blijven!

Op zondag 21 april bieden we een uitgebreid 8 gangen lunch menu aan voor 70€ inclusief een feestelijk aperitief. Vrees niet, we serveren geen konijn, hopelijk wel al asperges. Graag tot dan! xx BAK

Als je echt indruk wilt maken en je op een hoog niveau wilt eten,
kom dan bij ons op de derde verdieping daten.
We dempen onze lichten voor een extra romantische sfeer,
Er zijn nog een paar tafels vrij, als jullie komen is dit voor ons een eer.

joe

Vanwege de vele positieve reacties op ons eindejaarsmenu van vorig jaar, bieden we dit jaar tijdens de feestdagen opnieuw een feestelijk en uitgebreid menu aan. Het menu is tachtig euro en is beschikbaar van 19 t/m 23 en 27 t/m 30 december. In de weekenden tijdens deze periode bieden we hetzelfde menu ook aan tijdens de lunch voor zeventig euro.

Let op: In dit menu kunnen we minder rekening houden met dieetwensen en allergien. Uiteraard bieden we wel een vegetarische variant, een veganistisch is helaas niet mogelijk.

Twijfelt u of we voor u ook een passend menu kunnen aanbieden bel of mail ons dan even.

Zondag de 24ste organiseren we samen met Bruno van Vinum Naturale een speciale lunch waarvoor we Marco Merli hebben uitgenodigd.

Tijdens deze lunch zullen we verschillende wijnen van hem schenken die zijn afgestemd op het menu. Reserveren kan enkel nog door te mailen naar reserveren@bakrestaurant.nl of even te bellen naar 020 7372553. Tot de 24ste! Epische poster wederom door Elise.

Zoals op de prachtige poster van Elise al vrij duidelijk te zien is, organiseren we aanstaande zondag een speciale lunch met bieren van Tommie Sjef. Reserveren kan enkel nog door te mailen naar reserveren@bakrestaurant.nl of even te bellen naar 020 7372553. Tot zondag!